søndag 18. april 2010

En fin uke er over

Siden tirsdag har vi gjort litt av hvert.

Onsdag ble det en lett ridetur med Wenche og Carina. Jeg red inn til drikkevannet før jeg snudde mens de andre red litt lenger. Vardar hadde jo to harde dager mandag og tirsdag så han fikk en rolig tur. Da vi kom tilbake red vi litt på banen for å øve litt på programmet.

Torsdag og fredag ble det også litt baneridning før han fikk fri lørdag. Da ble det dugnad i stallen, etterfulgt av grillmat, øl og boblebad:) Det var meg, Wenche, Solveig og Øystein som tok ned gjerde på ridebanen og paddockene etter privathestene bak stallen.

Ridebanegjerdet blir så ødelagt i løpet av vinteren å det er vanskelig å holde banen skikkelig ved like når Ø ikke kommer godt nok ut med traktoren uten å ødelegge gjerdet.
Så da ble gjerdet tatt ned og "gelenderet" lagt på bakken. Dette kan tas vekk om vinteren så det blir enklere å brøyte skikkelig. Skal settes opp strømtråd rundt så vi fortsatt kan løshoppe der bla. Ble så fint atte:)

Strømtråden på paddockene ble tatt ned og stolper som ikke ville opp med vanlig håndkraft fikk hjelp av traktor og tau:) Måtte jo selvsagt ta meg en svingom i tauet oppi traktoren da - litt tull er vel lov:)

Kjempeknall dag med fysisk aktivitet som endte i god mat, bedre drikke og best boblebad (der vi satt i flere timer):):) Ikke alle som har slike fasiliteter der de leier stallplass vil jeg påstå:):)

Calvin var selvfølgelig med å holdt Pelle med selskap å fikk både en og to pølser utpå kvelden:)

Idag var ikke formen helt på topp men i stallen skulle jeg. Det ble en longeringsøkt på banen. Vardar er blitt så flink til å ta kommandoene nå å vi jobbet med korte overganger trav/galopp. Han slapper mer og mer av selvom han stresser seg litt opp å titter innimellom:) Men han går mer i riktig form nå enn feil:) Artig:)

En fin uke med strålende vær (selvom det idag har vært både sol og snø:)). Nå er det bare å ørne seg opp til nazitime med Ø i morgen:)



 


 


 


 


Ingen kommentarer: