søndag 14. september 2008

Lokalkjøring og Vardar som nybegynnerhest:)




Idag har det vært lokalkjøring på Mælengen-skikkelig artig å se alt fra små ponnier til store sterke travere både foran vogn og under rytter:) Været var litt hufsete, men det gjør da ingenting med litt ekstra frisk og klar luft en søndag når det er så mye moro å se på:)

Da vi kom hjem, var det tid for Vardar å være nybegynnerhest:)
Jo skulle ri for andre gang i sitt liv. Den første var for godt over 20 år siden, så det er godt vardar skjønner når det kommer helt ferske ryttere oppå ryggen hans. Da blir han så rolig og fin og går så forsiktig at det er en fryd, gohesten min:)

Jo red som han aldri hadde gjort annet han:) Vi skrittet bort på jordet da Vardar faktisk var litt sårbent idag. Da vi kom utpå bløt og mykt underlag forsvant heldigvis ømmingen med en gang. Jo både skrittet, travet OG galopperte:) Dvs, Vardar kan galoppere mens jeg går ved siden av og sier kommando ordet-så det ble med noen få skritt siden det er TUNGT å gjøre det så kortkort og med en 80 kilos mann på ryggen.... Han er jo så snill tjukken og prøver jo så godt han kan hele tiden-en helt perfekt hest:)

Etter rideturen ble det pizza på Dolly Dimples før vi gikk en tur med lille kavringen-da tittet solen frem og det ble en nydelig ettermiddag:) En perfekt søndag med andre ord:)

Ingen kommentarer: