lørdag 30. januar 2010

Dressurtime med Lene:)

Vi lærte veldig mye bare idag å har mye å trene på frem til neste gang:)

Vi jobbet på volte, både i skritt og i trav. Lærte å flytte bakpart ut av volten og inn i volten. Bøye inn med hodet og ut med hodet. Alt dette mens vardar fortsatt gikk på volten. Ser lett ut men er ikke det;) Til slutt var det å gjøre han lang og lav med lange tøyler - bøye for det men dette skal gjøres som en uttøying etter hver økt.  

Nå er det bare om å gjøre å ikke glemme dette da så jeg får trent på det;);) Hihi:)

Mye å holde orden på av hender, sjenkler, vekt og pisk - PUH! Ikke bare, bare å stokke alt riktig nei:) Men veldig gøy å lærerikt-gleder meg til neste gang:) Vardar var blid og positiv hele tiden:)


Klarte å sitte ned i trav ganske så bra OG lenge også:) Ikke værst, ikke værst:) Det så bra ut også sa hun selvom JEG følte jeg hoppet rundt i salen hele tiden-er kanskje slik det skal føles?;):)

Vardar het foressten Washington idag:) Fikk en sjabrak av Mette som hun har fått brodert navnet til Walter på. Men den passer ikke salen hennes. Så sånn innimellom får tjukken ett annet navn:)

I morgen flytter bokshestene å det blir bare oss på utegang igjen. Blir nok litt rart men det går nok bra-trener jo som regel alene likevel men synd å miste det sosiale med de selvom det blir folk igjen også:)


Ingen kommentarer: