torsdag 9. oktober 2008

Langtur med mye pust og svette:)

Våknet til en nydelig dag så her måtte det ut å trenes hest! Marit kom kl 1400. Vi salte opp og Vardar fikk på boots fremme da jeg fikk ny vaier i posten idag.

Vi staka ut retning Bjønneplassen og Casinotoppen. Tommy var ute å trente ådalsvinni til mandagens løp så da slo vi følge alle sammen. Det ble en hard tur for å si det slik og når toppen var nådd etter godt strekke med trav oppover og oppover der melkesyren nesten tøt ut øra på tjukken på slutten, var han temmelig svett og anpusten....men han holdt da stilen bemerkelsesverdig godt til å ikke akkurat ha blodtrimmen inne:) Jeg gikk av så han fikk strekke på ryggen nesten helt ned alle bakkene igjen:)

Bootsene datt av to ganger. Første gangen over ett jordet og andre gangen da vi hadde begynt travet oppover bakkene. Da tok jeg rett og slett av den andre også siden underlaget var helt maks for bare tottiser og forlot de i veikanten til vi kom nedover igjen. Litt irriterende men det går seg kanskje litt bedre til når hælene blir senket litt i helgen..Da jeg satte de på på hjemturen holdt de seg fint på når vi travet og hele veien hjem..

Jeg valgte å ri han idag til tross for kulen han har på ryggen. Den går jo fint klar av kanalen på salen og Vardar viser ingen auau når jeg trykker og knar. Men etter turen syntes jeg den var litt mer hoven/større så det er kanskje en lur ide og gi han ett par dager fri for ridningen? Skal jeg være helt ærlig med meg selv synes jeg han har så mye bevegelse i ryggen/kroppen enn det han pleier å ha...Jeg får ikke satt meg til skikkelig føler jeg..enten relaterer det seg til kulen eller så er det tottisene hans som begynner å bli ømme bak også..Eller alle 4 bena kanskje selvom han går med boots? Masserte litt arnika på ryggen og kulen etter dusjen og han brydde seg ikke.

Fått ett godt tips av ei for å teste om det kan være låsning og skal sjekke det i kveld eller i morgen. Nå står han ute på beite her med litt grønt og en dott med høy sammen med Hottie, ganske så sliten og fornøyd etter en flott men hard tur:)

Ingen kommentarer: